Personeelsadvies Nieuws

9/19/2015 - Verandering van spijs doet eten

Verandering... het klinkt altijd zo makkelijk. En meestal valt het toch echt niet zo heel erg mee.
Iedereen heeft toch wel een heleboel dingen die je uit automatisme doet, gewoon omdat je je dat nu eenmaal aangewend hebt.

En om dan 'nieuwe dingen' te (moeten) gaan doen, dat valt niet altijd even goed mee.
Er ontstaat vaak weerstand, vasthouden aan het verleden (vroeger was alles beter) en het is ook wel lekker comfortabel als je blijft hangen in je oude vertrouwde dingetjes. Wellicht herken je dat wel van bijvoorbeeld veranderingen op je werk.

En soms is het toch echt gewoon tijd voor wat nieuws...
Want dat nieuwe, dat zorgt voor groei en ontwikkeling. En naast dat het soms spannend kan zijn, is het ook wel weer leuk. Nieuwe wegen bewandelen, dingen uitproberen, een keer niet doen wat je altijd al deed.

En het kost energie, misschien wat zenuwen, een ongemakkelijk gevoel... Maar als het dan lukt... als je met die 'sprong in het diepe' op een hele mooie plek uit komt, dan is het dat toch wel waard geweest! En weet je, lukt t niet of niet helemaal naar je zin, je hebt het dan toch maar weer mooi gedaan. En wat houd je tegen om dan een hernieuwde tweede poging te doen. Een verbeterde versie, een nieuwe ronde, met weer opnieuw kans op succes.
Want met een beetje bijschaven, land je dan misschien wel op de goede plek.

Dus het gaat gebeuren: een sprong in het diepe, een nieuwe uitdaging, iets heel anders (en toch ook weer niet)... Samen met  Reen Blommaert van  www.missdressed.nl (de site is nog heel even under construction), gaat HRQ Personeelsadvies training geven!

Hoe leuk is dat! Je eigen kennis en ervaring delen met anderen!

Dus morgen starten we de try out, van Vision your Target (zodat onze tweede sprong / onze echte sprong, nogbeter wordt).
Spannend, zin in, kom maar op! Want hoe diep kan dat water nou helemaal zijn en misschien is het ook wel gewoon een lekker warm bad.

Houd de site en social media in de gaten... binnenkort meer!

Terug naar de nieuwsberichten